Olen ehdolla Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Rohkea ja suoraselkäinen vaikuttaja Pirkanmaan Kokoomuksen puheenjohtajaksi!

Jari Andersson on 45-vuotias yläkoulun rehtori, Sastamalan kaupunginvaltuuston jäsen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja, joka on tullut tunnetuksi suoraselkäisyydestään ja periksiantamattomuudestaan. Hän on rohkeasti edistänyt lasten oikeuksien toteutumista.

Puuttumalla koulumaailmassa tapahtuneisiin epäkohtiin hän on vaikuttanut merkittävästi uuteen, parempaan koululainsäädäntöön. Media on nimennyt Jarin kurirehtoriksi.

Koti ja perhe ovat Jarille tärkeitä – hän korostaa toisista huolehtimista, rajojen asettamista ja välittämisen tärkeyttä. Jari uskoo toimeliaisuuden hyvää tekevään vaikutukseen.

Sastamalasta kotoisin oleva Jari toimii aktiivisesti järjestö- ja maanpuolustustoiminnassa. Vapaa-ajallaan Jari viihtyy urheilun ja kirjallisuuden parissa sekä liikkuu arvostamassaan Suomen luonnossa.

Pirkanmaalaisena vaikuttajana hän on nostanut esiin työllisyyden hoitoon liittyvät epäkohdat. Jari Andersson vaatii valtakunnallista työllisyyden hoidon reformia. Sote-uudistuksessa Jari nostaisi keskiöön IHMISEN ja rakentaisi palvelut ihmisen ympärille.

Erityisesti tässä, monessa mielessä, kiristyvässä ajassa on muistettava se, miksi yhteiskunta on ja miksi me olemme. Yhteiskunta olemme me ja me olemme toisamme varten. Siksi erityisesti juuri nyt on tehtävä kaikkemme, jotta yrityksien toimintaedellytykset huomattavasti paranevat. Vienti on saatava uuteen nousuun. Uusia innovaatioita on synnytettävä. Sosiaalisiin tulonsiirtoihin on saatava kannustava elementti. Kun vienti vetää ja yritykset menestyvät, on ihmisillä työtä ja toimeentulo. Työ on usein myös paras mielenterveyskuntouttaja.

Pirkanmaan Kokoomuksella, sen jokaisella jäsenellä ja erityisesti puheenjohtajalla on tärkeä edunvalvonnan rooli. Pirkanmaa on yksi maakuntiemme menestyjistä! Voi aiheellisesti kysyä, onko meillä kokoomme ja merkitykseemme nähden riittävän suuri rooli valtakunnallisesti. Osaamista ja annettavaa meillä ainakin on. Tahtotilamme on kunnossa yhteiseen tekemiseen. Tässä ajassa tarvitaan jokaista.

Meidän on yhdistettävä voimamme ja kerättävä osaamisemme, jotta maakuntamme on menestyjä jatkossakin.

Olen maltillinen ja pitkäjänteinen kehittäjä. En jätä koskaan asioita kesken tai toisten hoidettavaksi. Ajassa pitää elää ja reagoida muutokseen. Lähes aina on niin, että hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty. Siksi puheenjohtajan on tunnettava omansa. Ihmisiä varten tätä tehdään, tämän vuoksi ihmisten näkemyksiä ja tarpeita on kuunneltava. Kokoomuksen piirihallituksen ja puheenjohtajien työhön on saatava selkeä strateginen ote. Kokoomuksen piirin on oltava aloitteellisempi jatkossa suhteessa paikallisyhdistyksiin. Mitä ikinä tarpeita yhdistyksillä onkaan, on hyvä tietää, että aina on olemassa auttavia käsiä ja mahdollisuus yhteiseen suunnitteluun. 

Piirin tulee aloittaa pikaisesti yhteiset omat puheenjohtajapäivänsä, joissa luodaan vuosittaiset strategiset yhteiset suuntaviivat. Yhteisesti on myös helpompi tehdä vaalityö. Jokaisen ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Materiaalipohjat, materiaalit ja esimerkiksi uusien ehdokkaiden koulutus kannattaa tehdä yhteisesti. Ainakin apua pitää olla tarjolla, kun sitä kysytään.

Vastakkainasettelun aika on ollut jo vuosia ohi. Kunnilla on edessään mahdollisesti historiansa suurin muutos sote-uudistuksen myötä. Jokainen kunta Pirkanmaalla on tärkeä. Jos keskusseutu voi hyvin, on hyvinvointia luvassa koko Pirkanmaalle. 

Valtakunnallisesti on taisteltava tutkimus- ja kehittämisrahojen puolesta. Yliopistojen ja korkeakoulujen rahoitus on pidettävä vaikeista ajoista huolimatta korkealla tasolla.  Suomi elää viennistä. Meidän on panostettava tuotekehitykseen ja uusiin innovaatioihin, jotta meillä on sellaisia tuotteita, joita viedä. Repertuaaria tulee kasvattaa.

Summa summarum!

Olen puheenjohtajaehdokkaana siksi, että haluan antaa kaiken tarmoni yhteiseen käyttöön. Yhdessä toimivan hallituksen ja yhdistysten kanssa meidän on mahdollista uusi vaihde toimintaamme. Kovissa liemissä keitettynä paineensietokyky on kasvanut. Pitkäaikaisena suhteellisen suuren yksikön rehtorina ja kaupunginhallituksen ja valtuuston puheenjohtajana yli kymmenen vuotta toimineena on tullut strategista näkyä ja oleellisen havaitsemisen kyky. Luottamus itseen ja omiin joukkoihin on vahva. Olen valmis panostamaan puheenjohtajan toimeen merkittävästi.

PERIKSI EI ANNETA!

Ollaan yhteydessä.

Jari Andersson
jari(a)jariandersson.fi
p. 050 3381609

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *